Klubben » Nyheter » Tønsberg 4-Dagers

Tønsberg 4-Dagers

08.08.2010

Anders Oddli vant lørdagens 3.etappe under Tønsberg 4-Dagers.

Stor opptur på dagens 75km lange fellesstartetappe for Anders. Rittet gikk i en 25km lang runde som ble syklet 3 ganger. For hver runde var det kamp om spurtpoeng og Anders viste tidlig at spurtformen var inne. Han tok 1.spurt suverent og sanket 3poeng på poengtrøya. Neste runde tok han tredje og fikk ytterligere 1 poeng. Men, et samlet felt på mellom 30-40ryttere skulle kjempe om seieren på dagens etappe. Oppløpet var 500m langt rettstrekk. En spennende spurt endte opp i en klar seier til Anders på ca en lengde. Anders klatret også opp til 2.plass i kampen om poengtrøya etter denne etappen. Dette ble en stor opptur i kamp med landets absolutt beste 15-16åringer. Noen bilder fra dagens etappe ser du her. Resultater kommer etterhvert her. Fyldig reportasje og bilder kommer utover kvelden på syklingensverden her. Trine slet i dag også og valgte å stå av på dagens etappe. Kroppen vil bare ikke lystre :-(          Per Joar Sandvik fra Orkla CK er for tiden på ferie i Horten og tok turen til Tønsberg for å følge Orkla CK`s ryttere på dagens fellesstart:-)

Siste etappe, 12km tempo ble arrangert søndag. Anders kjørte en av sine beste tempoer og ble nr 8, kun 10sekunder fra pallen med 41,5km/t i snittfart. Han kjørte seg dermed opp 12 plasser sammenlagt. Anders endte også som nr.2 i kampen om poengtrøya.  Resultater fra tempoen ser du her. Sammenlagtlista ser du her