Klubben » Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Orkla Cykleklubb har for tiden mange samarbeidspartnere!
I tilfeldig rekkefølge nevnes, Orkdalsbanken, Avisa Sør Trøndelag, G-sport, Aktiv Eiendom, Orkla Credit, Møbelringen Rostad, Orkdal Energi, YIT Orkanger, Washington Mills, Elkem Thamshavn og 3T Orkanger.

Hva koster det å være medlem i Orkla Cykleklubb?
Enkeltmedlemskap  : kr 250,- per år.
Familiemedlemskap: kr 350,- per år.

Hva kan Orkla Cykleklubb tilby deg som ønsker å bli medlem?

1. Trim/Trening med høy sosial faktor
    Orkla Cykleklubb har fellestreninger for alle nivå.
    Det viktige er at nettopp DU kommer på trening.
  2. Klubben har inngått en 3-års avtale med G-Sport OTI med virkning fra 1.oktober 2011. Klubbens medlemmer får 20% på sykkelrelatert utstyr og 10% på resten av butikken unntatt Jakt og PEAK.
  3. Z-Optikk på Domus gir klubbmedlemmenei Orkla Cykleklubb spesialtilbud på OAKLEY briller. Meget gunstig avtale som du bør benytte deg av.
  4. Gunstig 5måneders avtale med 3T-Orkanger i vinterhalvåret.
    Klubbens medlemmer har muligheter til å inngå 5 måneders vinteravtale
    med 3T Orkanger. Du betaler 5(6-7) x månedspris kontant ved første besøk. Oppstart mandag 15.oktober.
  5. Treningsklær i klubbens farger.
    Klubben har designet egne klubbklær. Du kan kjøpe trøye, bukse, jakke,
    hansker, løse ben, løse ermer, skoovertrekk, tempodress og knebukser!
  6. Klubbspinning vinterhalvåret 3T Orkanger.                                                                                                               Gratis for våre medlemmer.

For ytterligere informasjon, ta kontakt.