Klubben » Nyheter » Aktiviteter uke 32.

Aktiviteter uke 32.


17.08.2010

Småtempoer torsdag. Borghild på Aure torsdag, Pilgrimsrittet lørdag.

På grunn av null oppmøte av ekstra funksjonærer, måtte vi improvisere for å få det til. Det endte med at vi syklet to femkilometere med vendemål. Heldigvis kom det en person som sa seg villig til å stå på vendemålet, TAKK skal du ha:-) Til tross for to vendemål fikk vi meget gode 10km tider i kveld. Resultatene kan du se her. Men, vi savner alle som er ute og sykler nesten  daglig.... Når vi har slike klubbarrangement, er det viktig å stille opp:-) 

På mandagens fellestrening stilte 9stk. Disse fikk en super tur til Børsa i godværet. Men, hvor var dere alle andre?? Fram med sykkelen. Det er mange fine sykkeldager i vente utover høsten.

Resultater Lykkja opp som ble arrangert onsdag kveld på Støren kommer etterhvert her.

Under toppidrettsuka som arrangeres i Aure denne uka, ble Borghild Løvset skikkelig profilert gjennom dagens terreng ritt på sykkel. Borghild lå lenge sammen med vinneren Vibeke Skofterud, og var ofte midt i linsa til NRK. Borghild tapte litt på slutten, men kom inn på en meget god 2.plass drøye 2 minutter bak Vibeke. Therese Johaug kom på tredje plass drøyt 5 minutter bak Borghild igjen. Det var skikkelig arti å se Orkla CK`s drakt såpass ofte på skjermen, god profilering av klubben vår :-)

Pilgrimsrittet som går i området Tydal - Selbu. 84km langt terrengritt med masse høydemeter nedover. Flere deltakere fra Orkla CK, og mange med gode plasseringer. Resultatene kan du se her

Furusjøen Rundt ved Rondane: Kristian og Borghild deltok lørdag i dette terrengrittet som gikk over 67km. Som vanlig :-), gode resultater. Se resultateneher